Agenda 2018

Kom naar de workshop op 24 mei.

Toneelvereniging Succes en workshops.

De afgelopen periode hebben we drie workshops gehad onder leiding van onze regisseur Bert Schuiling. Het mooie van de workshops is dat we hierbij ook gasten hebben mogen verwelkomen die het super leuk vinden om hieraan mee te doen. Onze dank gaat dan ook uit naar Jolanda Schoonhoven en Monique en Hanke Prijs. Tevens hebben sinds begin April ons nieuwe lid Jan Paauw welkom mogen heten uit Anna Paulowna. Ook Jan vind het leuk om zich bij ons aan te sluiten en is super enthousiast. Tijdens de workshops leren we vele facetten van ons zelf en worden de fijne kneepjes van het toneelspel uitgelegd, zoals verdiepen in een rol, improvisatie en hoe ieder individu een eigen rol beleving laat zien.

Aanvang is half acht ‘s avonds.
De workshop is zowel voor beginners als voor meer ervaren spelers geschikt.
Aanmelden voor de workshop kan door een mail te sturen naar de vereniging (tv.succes@quicknet.nl). Of bellen met 0627482872 ( F Hille).

Workshop 12 april 2018